Πέττα Γεωργία

qode interactive strata
Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (ΔΕΠ)

Επίκουρη Καθηγήτρια

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

gpetta@uniwa.gr

Διεύθυνση Γραφείου

Κ6.05

Ώρες Γραφείου

Τρίτη: 13.00-14.00 - Τετάρτη: 14.30-15.30, μέσω MS Teams

Βιογραφικό

Η Γεωργία Πέττα αποφοίτησε το 1978 από το ΚΑΤΕ Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στον Τομέα της Προληπτικής και Κοινωνικής Ιατρικής.

Από το 1984 ανήκει στο μόνιμο διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και έχει διδάξει πλήθος μαθημάτων.

Έχει εκπαιδευτεί στην Μηχανική διάγνωση και θεραπεία, στις Ειδικές Τεχνικές Κινητοποίησης, Στην Εξειδικευμένη Θεραπευτική Άσκηση για την Τρίτη Ηλικία, στην Ολιστική Αντιμετώπιση Δυσλειτουργιών με Παραδοσιακή Κινέζική Ιατρική και στην μέθοδο της Νευροτροποποίησης που αποτελεί την επιστημονικής εξέλιξη του Ωτοβελονισμού.

Έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές μελέτες αλλά έχει υπάρξει και μέλος / πρόεδρος επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών συνεδρίων φυσικοθεραπείας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Καναδά. Το ερευνητικό της έργο, οι δημοσιεύσεις και οι ελεύθερες ανακοινώσεις βρίσκονται ενδεικτικά στο Research gate, στις Δημοσιεύσεις EVOS και στα περιοδικά: Hand Therapy , Hand Surgeon, Θέματα Φυσικοθεραπείας, Γ. ελληνικά Περιοδικά: Σκελετική υγεία, ΟΣΤΟΥΝ, Δ. πρακτικά Συνεδρίων: ΕΕΕΦ,ΠΣΦ, Management Υπηρεσιών Υγείας , Forum Αγωγής Υγείας και Προληπτική Ιατρική.