Συμμετοχή του ΕΤ «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ» στο 3o διαδικτυακό σεμινάριο «IFPTOHE-working together»

Συμμετοχή του ΕΤ «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ» στο 3o διαδικτυακό σεμινάριο «IFPTOHE-working together»

Το ΕΤ «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ» του ΠΣΦ, συμμετείχε στο 3o διαδικτυακό σεμινάριο «IFPTOHE-working together» του International Federation of Physical Therapists working in Occupational Health and Ergonomics (IFPTOHE, WP subgroup) με τίτλο: «Προσόντα Φυσικοθεραπευτών που εργάζονται στην Εργασιακή Υγεία / Competencies for Occupational Health Physiotherapy practice».

Το συντονισμό των ερωτήσεων που υποβλήθηκαν έκανε η κ Βασιλική Σακελλάρη Καθηγήτρια του Πα.Δ.Α., μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του IFPTOHE και συντονίστρια του ΕΤ  του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ».

Το διαδικτυακό σεμινάριο επικεντρώθηκε στην Εκπαίδευση και τις Ικανότητες που απαιτούνται για τους Φυσικοθεραπευτές στην Εργασιακή Υγεία-Εργονομία και το παρακολούθησαν μέλη του Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών από  συμμετέχοντες που προέρχονταν από 13 χώρες Κολομβία, Νότια Αφρική, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ινδονησία, Νιγηρία, Γκάνα, Ισπανία.

Στο παρακάτω link μπορειτε να δειτε το ενδιαφέρον σεμιναριο  https://drive.google.com/file/d/1ir4xwwcGFceRzOrLci34k7ijEidvyaEl/view