Συμμετοχή του Επιστ. Τμήματος «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ» σε διαδικτυακό σεμινάριο του «IFPTOHE-working together»

Συμμετοχή του Επιστ. Τμήματος «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ» σε διαδικτυακό σεμινάριο του «IFPTOHE-working together»

Την εμπειρία από τη συμμετοχή στις ελληνικές πρωτοβουλίες του Επιστημονικού Τμήματος (Ε.Τ.) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών «Εργασιακή Υγεία και Εργονομία-ΗΟΗΕ» (https://psf.org.gr/hohe) για την Πανευρωπαϊκή Εκστρατεία του EU-OSHA Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2020-2022 «ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ» παρουσίασαν στο διαδικτυακό webinar «IFPTOHE-working together» του IFPTOHE  η κ. Βασιλική Σακελλάρη Καθηγήτρια του Πα.Δ.Α., μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του IFPTOHE και συντονίστρια του ΕΤ και ο κ. Ελευθέριος Μπουρνουσούζης Β Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΠΣΦ.

Η εκστρατεία του EU-OSHA Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2020-2022 «ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ» επικεντρώνεται στην πρόληψη και τη διαχείριση των μυοσκελετικών παθήσεων που σχετίζονται με την εργασία, μέσω εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και τη διαχείριση των μυοσκελετικών παθήσεων όλων των ενδιαφερόμενων.

Αναφέρθηκαν ανάμεσα σε άλλα:

    • Τι σημαίνει συμμετοχή σε εθνικό σας επίπεδο.
    • Με ποιους ενδιαφερόμενους συνδέθηκε με αυτήν την εκστρατεία.
    • Ποιες νέες ευκαιρίες προέκυψαν. Τι φέρνει αυτό για το μέλλον.

 

Σύνδεσμος Video του Webinar με συμμετοχή του ΠΣΦ, της Καθηγήτριας κας.  Βασιλικής Σακελλάρη  και του κου. Ελευθέριου Μπουρνουσούζη: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ