Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2024 – Μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου

Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2024 – Μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2023-24 θα εξεταστούν με μεθόδους εξ αποστάσεως αξιολόγησης, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να εξεταστούν σε συγκεκριμένο μάθημα οφείλουν να το έχουν συμπεριλάβει στη δήλωση τους, και πρέπει να βρίσκονται εγγεγραμμένοι/ες στο eclass του μαθήματος από όπου θα σταλούν όλες οι αναγκαίες οδηγίες από τους διδάσκοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για ολοκλήρωση αντισταθμιστικών μέτρων μέσω ΔΟΑΤΑΠ οφείλουν να στείλουν ηλεκτρονικό αίτημα (email) στο  διδάσκοντα του μαθήματος με σκοπό να καθοριστεί ο χρόνος της εξέτασης καθώς θα εξεταστούν προφορικά.

Όσοι/ες φοιτητές/τριες  δικαιούνται και επιθυμούν προφορική εξέταση, να το δηλώσουν άμεσα στον εκάστοτε διδάσκοντα για να καθοριστεί ο χρόνος της προφορικής τους εξέτασης.

Όσοι/ες δεν έχουν συμμετάσχει σε ηλεκτρονική αξιολόγηση και επιθυμούν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της, θα πραγματοποιηθεί ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ στην οποία δύναται να λάβουν μέρος μέσω eclass. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να κάνετε έγγραφη στο μάθημα του eclass με τίτλο «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024_ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ» με τη χρήση του κωδικού 2024 μέχρι αύριο Τετάρτη 7/2/2024 και ώρα 18:00μμ. Μέσω του συγκεκριμένου eclass θα δοθούν όλες τις σχετικές πληροφορίες για την συμμετοχή στην ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ2024 – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ